• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová velikonoční nádivka bez masa

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.

Suroviny

6 porce
    • 500
      g listový špenát
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks rohlík starší
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce máslo - 3
    • 4
      stroužek česnek
    • 150
      g sýr gouda
    • strouhanka dle potřeby
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme špenát, podusíme, osolíme a opepříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Rohlíky nakrájíme na menší kostičky, přidáme vejce, smetanu, rozpuštěné máslo a směs dochutíme solí, pepřem a drceným česnekem.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

3
Směs rozložíme do vymazané a strouhankou vysypané formy a při 180 °C upečeme dozlatova.

RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Nádivkové muffiny

Nádivkové muffiny

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané štrůdly a rolády Velikonoce
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listový špenát Máslo Pepř mletý Rohlík Smetana ke šlehání Strouhanka Sůl Sýr Gouda Vejce

Velikonoční špenátová nádivka bez masa

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Velikonoční špenátová nádivka bez masa

Poslední sledované recepty

23
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki
22
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
19
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 8. 8. 2025: Kdo si užije romantiku a kdo bude řešit důležitá rozhodnutí?

Denní horoskop na pátek 8. 8. 2025: Kdo si užije romantiku a kdo bude řešit důležitá rozhodnutí?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová pomazánka
Špenátová pomazánka
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové brambory - příloha
Špenátové brambory - příloha
Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou
Špenátové halušky s krůtími kostkami a…
  • Recepty.cz
  • Špenátová velikonoční nádivka bez masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact