Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketová polévka se salámem
Domácí kečup
Tvarohový mřížkový koláč II.
Máslové řízky
Bílý šťovíkový boršč
Vepřové kotlety se špekáčkem
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Vídeňská cibulka
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí