Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makrely na roštu
Tvarohový koláč s ovocem III.
Losos v alobalu
Mrkvová bábovka
Marcipán ze sušeného mléka
Bochánek - třený
Donutky
Palačinkové řízky s bešamelem
Barevná karamelová lízátka
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi