Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víno z bezinek
Kuřecí kousky s hořčicí
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Bretaňský fazolový salát
Jehněčí kotlety - grilované
Rychlé fazolové lečo
Rýžový nákyp s broskvemi
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Rýžový salát / příloha
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem