• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová roláda II.
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová roláda II.

autor: Jojinka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová roláda II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g špenát
    • 3
      ks žloutek
    • sníh z bílku Ze 3 bílků
    • 3
      lžíce hladká mouka
  • Náplň
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks cibule Větší
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
  • Omáčka
    • 250
      g žampiony
    • 40
      g máslo
    • sladká smetana 0,25 l
    • ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** vše smícháme a těsto naneseme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme 10-15 minut. Naplníme náplní a zarolujeme.
2
**Náplň:** zpěníme cibuli, usmažíme vejce. Osolíme opepříme.
3
**Omáčka:** nakrájené žampiony osmahneme na másle, přidáme mouku, sůl a pepř a sladkou smetanu. Necháme přejít varem. Ochutíme octem a cukrem. Podáváme s vařeným bramborem.
4
Roládu krájíme na plátky a přeléváme omáčkou. Je to velice chutné a vynikající jídlo, i když příprava vypadá dost složitě, není tomu tak.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 8. 12. 2006 02:09

    Hm, špenátové bábovičky ... možná místo hladké mouky krapet krupice ... daly by se kombinovat různě, aby tam nemuselo být tolik vajec, když jich jeden tolik najednou nemůže ...

  • englicka marketa | 7. 12. 2006 18:19

    souhlasím protlak je moc řídký a nevýrazný,celkově raději používám listy

  • Anonym | 7. 12. 2006 18:15

    já osobně bych to udělal z mraženého porcovaného.určitě ne z protlaku..

  • Lucie | 7. 12. 2006 15:49

    Jen prosím o upřesnění - španát je protlak či čerstvý?

  • Jaroslava Oumarová | 7. 12. 2006 11:57

    Hanko, Vy mi děláte chutě:-))) Už si to tisknu...

  • englicka marketa | 7. 12. 2006 09:26

    tak toto ano:o)))!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Ocet Olej Pepř mletý Sladká smetana Sníh z bílku Špenát Sůl Vejce Žampiony Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pierogi ‒ pirožky

Pierogi ‒ pirožky

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Salátový dresing

Salátový dresing

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

122
Polévka z pečené zeleniny
Polévka z pečené zeleniny
120
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
87
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
56
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
55
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Špenátová roláda II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact