**Omáčka:** nakrájené žampiony osmahneme na másle, přidáme mouku, sůl a pepř a sladkou smetanu. Necháme přejít varem. Ochutíme octem a cukrem. Podáváme s vařeným bramborem.
4
Roládu krájíme na plátky a přeléváme omáčkou. Je to velice chutné a vynikající jídlo, i když příprava vypadá dost složitě, není tomu tak.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|8. 12. 2006 02:09
Hm, špenátové bábovičky ... možná místo hladké mouky krapet krupice ... daly by se kombinovat různě, aby tam nemuselo být tolik vajec, když jich jeden tolik najednou nemůže ...
englicka marketa
|7. 12. 2006 18:19
souhlasím protlak je moc řídký a nevýrazný,celkově raději používám listy
Anonym
|7. 12. 2006 18:15
já osobně bych to udělal z mraženého porcovaného.určitě ne z protlaku..
Lucie
|7. 12. 2006 15:49
Jen prosím o upřesnění - španát je protlak či čerstvý?