Špenát necháme na cedníku rozmrazit a okapat. Cibulku i s natí nakrájíme na drobno, přidáme nasekaný kopr a dobře promíchá s vegetou. Přidáme okapaný špenát a vše promícháme s jogurtem. Mažeme na topinky. Můžeme ozdobit plátkem rajčete nebo vajíčka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tom
|11. 7. 2012 17:57
O můj bože. Tohle se asi vařilo ve všech mateřských školkách... malý Tomášek seděl u stolečku a okusoval kolem dokola suché kůrky z chlebu potřeného touto báječnou zelenou... ehm, pomazánkou...
Dinny
|6. 6. 2011 11:05
ó muj bože! tuhle pomázánku jsme mívali ve školce, já jí úplně milovala jen jsem nikdy v žádný kuchařce nenašla recept. jdu jí hned zkusit udělat, doufám že bude stejně dobrá jako tenkrát)
jaja
|26. 11. 2010 17:57
je to ok
recepty 73
|15. 9. 2010 15:35
Řekl bych,že se dává pouze rozmražený a okapaný,tak je to i napsané.U nás se teď začaly prodávat v rychlém občerstvení žemle se špenátem :-o ,vypadá to podezřele,ale lidem to asi chutná,když si to objednávají...a synátor tvrdí,že mu to taky chutná :-))
Radka Albrechtová
|15. 4. 2010 12:36
ten špenát se dáva bez tepelné úptavy, jen rozmrazený?
Anonym
|13. 6. 2006 20:50
děkuji za radu
h j
|12. 6. 2006 07:55
|MNAM
Tereza Jarčušková
|9. 1. 2006 06:54
Neviem, neskúšala som to. Recept som dostala takto a takto ho dávam ďalej. Vždy majú hrianky s touto pomazánkou úspech. Dokonca aj tí, čo špenát nemusia, mľaskajú. Vyskúšajte so syrom, uvidíte.
Maci
|8. 1. 2006 03:51
Pridala bych take trochu mazlaveho syru, mozna i misto toho jogurtu.Mnohem lepsi.