• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová kuřecí prsíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová kuřecí prsíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks cibule střední
    • 1
      balení smetana na vaření
    • 1
      balíček mražený špenát nebo listový
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce koření na steak
    • 1
      lžička podravka

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením. Upečema na pánvi na oleji a odložíme. Na pánvi osmažíme dozlatova na nudličky nakrájenou cibuli, poté zalijeme smetanou, vložíme špenát, prolisovaný česnek a dochutíme podle chuti podravkou.
2
Jako příloha se hodí těstoviny, hranolky, v podstatě cokoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2007 09:47

    Milý anonym, ani ja neužívam Podravku, ale to ma neoprávňuje takto kritizovať. A ten váš tón, ten tón...Veď si to ochuťte podľa svojej chuti, a neútočte takto na autora receptu.

  • Pawlínka | 13. 3. 2007 18:17

    Pane/paní anonym dělejte to jak chcete a jak vám to bude chutnat..Málokterý recept který najdu dělám přesně tak jak je..Pokud vám to bude víc chutnat jenom se solí,česnekem a pepřem tak to tak dělejte..Doufám že vám bude chutnat...

  • Zora Manasová | 7. 3. 2007 13:39

    Milý Anonym, všimla som si u veľa receptov, že len kritizujetebez vlastného vyskúšania receptu. Mrazený listový špenátje podstatne drahší ako pretlak, a toto je vlastne špenátová omáčka, mrazený tomu asi vôbec neublíži. A čo sa týka korenia, nech si každý korení podľa svojej chute,takže prečo hneď kritizovať a bez vlastnej skúsenosti?

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:18

    i listovy spenat se da koupit zmrazeny! a ta podravka a steakove koreni urcite spolehlive utlucou chut spenatu i kureciho masa. cesnek, sul a troska pepre by urcite stacily.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Koření na steak Kuřecí maso Mražený špenát Pepř mletý Podravka Smetana na vaření Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza

Pizza

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Těsto na italskou pizzu

Těsto na italskou pizzu

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

80
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
59
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
38
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
35
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
28
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact