
Milý anonym, ani ja neužívam Podravku, ale to ma neoprávňuje takto kritizovať. A ten váš tón, ten tón...Veď si to ochuťte podľa svojej chuti, a neútočte takto na autora receptu.
Pane/paní anonym dělejte to jak chcete a jak vám to bude chutnat..Málokterý recept který najdu dělám přesně tak jak je..Pokud vám to bude víc chutnat jenom se solí,česnekem a pepřem tak to tak dělejte..Doufám že vám bude chutnat...
Milý Anonym, všimla som si u veľa receptov, že len kritizujetebez vlastného vyskúšania receptu. Mrazený listový špenátje podstatne drahší ako pretlak, a toto je vlastne špenátová omáčka, mrazený tomu asi vôbec neublíži. A čo sa týka korenia, nech si každý korení podľa svojej chute,takže prečo hneď kritizovať a bez vlastnej skúsenosti?
i listovy spenat se da koupit zmrazeny! a ta podravka a steakove koreni urcite spolehlive utlucou chut spenatu i kureciho masa. cesnek, sul a troska pepre by urcite stacily.