• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenát trochu zábavněji
Napište svůj komentář k receptu

Špenát trochu zábavněji

autor: VeganIfka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
Špenát trochu zábavněji
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
  • Talíř
    • 1
      ks tofu
    • 1
      ks uzené tofu
    • 2
      ks mražený špenát
    • 10
      ks brambory
    • 2
      ks červená cibule
    • petržel
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • 4
      ks česnek
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na menší kostičky a vložíme na plech s olejem.Přidáme ještě červenou cibuli pokrájenou na proužky, poté posypeme provensálským kořením, solí a pepřem. Dáme péci do trouby na střední sílu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Do hrnce nalijeme olej, přidáme na kostečky nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Poté přidáme rozmrazený špenát. Na mírném plameni necháme špenát úplně rozpustit, přidáme sůl, pepř a česnek. Dochutíme dle vlastní chuti :) Na pánvi osmažíme ze všech stran na kostky nakrájené tofu.
3
Brambory, špenát i tofu dáme na talíř. Brambory posypeme petrželí kudrnkou, a aby nám nechyběla na talíři červená, vyřešili jsme to přidáním domácí chilli omáčky, která se k tomuto jídlu náramně hodila.

RADA: 9 receptů ze špenátu: Nádivka, palačinky i muffiny

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Špenátová velikonoční nádivka bez masa

Špenátová velikonoční nádivka bez masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Vegetariánské a zdravé
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Česnek Mražený špenát Olej Pepř mletý Petržel Provensálské koření Sůl Tofu Uzené tofu

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mraky

Mraky

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

67
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
22
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
21
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
20
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Další doporučené recepty:

Špekové knedlíky v alobalu
Špekové knedlíky v alobalu
Špenát mojí prababičky
Špenát mojí prababičky
Špenát s debrecínským špekem nebo slaninou
Špenát s debrecínským špekem nebo…
Špenát z medvědího česneku
Špenát z medvědího česneku
Špenát z medvědího česneku
Špenát z medvědího česneku
Špenátová krémová polévka
Špenátová krémová polévka
  • Recepty.cz
  • Špenát trochu zábavněji
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact