Cibuli pokrájíme na půlkolečka, střídavě klademe na pekáček špekáček, cibuli. V misce smícháme zbývající ingredience s trochou teplé vody. Touto marinádou špekáčky zalijeme.
3
Pečeme asi při 160 °C 30 minut.
4
Podáváme v teplém i studeném stavu s chlebem, nebo bramborem na různé způsoby.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radka Kmentová
|8. 11. 2008 13:28
Výborná je i varianta s kečupem a pivem, mnam :-)
Květa Dostálová
|7. 10. 2005 18:48
Výborné, dala jsem Vegu bez glutamanu jako to žluté koření
Hana Janů
|4. 10. 2005 20:06
jednička podtržená
Nová
|4. 10. 2005 18:25
Co je žluté koření do polévky? Vegeta??
Jaroslav Pelcman
|4. 10. 2005 07:47
Žlutým polévkovým kožením je myšlena třeba Podravka, nebo Vegeta. Já používám polévkové koření od fa ARO. Jaký rozdíl je mezi jedním či druhým, to bohužel netuším :-(
Marcela Vrabcová
|3. 10. 2005 20:43
Ja si pod tim predstavuju Vegetu. A nebo pak Podravku a ty dalsi od jinych firem, ktere ani nevim, jak se jmenuji...
Jana
|3. 10. 2005 15:01
Co se myslím pod pojmem "žluté polévkové koření"?Nikdy jsem to neslyšela, nemá to nějaký obchodní název? Díky