Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Soňa
|25. 3. 2015 21:57
Dobrý a rychlý, k večeři dost nezdravý, ale jak říkám, dobrý :-D .
Zdena
|23. 8. 2013 19:06
Tak si ho napíchejte třeba na jehličí z borovice, když se vám to zdá tak primitivní. Lidská hloupost je nesmrtelná, že. My si teda pochutnali moc. Přece nemusím každý den vyvářet jako v neděli.
Andrea
|13. 8. 2013 09:13
Ze zeleniny doporučuji hlavně cuketky a papriky, ty nám chutnaly nejvíc a samozřejmě cibule.
haolza
|10. 8. 2013 01:20
co to je za recept,napíchat špekáček na jehlu snad umí každý
Laura Cibulková
|27. 4. 2013 22:32
Včera jsme si poprvé s kamarády zagrilovali a se špízy to bylo v plné parádě. Taky jsme použily vánoční dárky v podobě grilovacích omáček a různých čatní. Nechybělo pivko a vinné střiky, no hotová Hawai <:-) <:-) .
bimbouš
|13. 10. 2011 20:50
Špekáček, pórek, česnek napůl nadýlku, špek a paprika. Výborná večeře, obzvlášť ten opečený česnek byl supeeer!
Hanka
|11. 5. 2011 19:48
Odpoledne jsme si je venku pěkně ogrilovali, byly výborný a plátky česneku tomu daly šmrnc.
Štěpka
|28. 4. 2011 12:34
Ze zeleniny jsem zvolila cibuli, cuketu a papriku, ke špekáčkům a slanině jsem přidala zbytek gothaje, hotové jsem pokapala worchestrem, bylo to moc dobré.