• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špekáčkové špízy
Napište svůj komentář k receptu

Špekáčkové špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špekáčkové špízy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství surovin záleží na poč
    • špekáček
    • cibule menší - průměr jako špekáčky
    • anglická slanina
    • pepř mletý
    • paprika čerstvá (můžeme také použít)
    • lilek
    • celer
    • česnek
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky a cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka, slaninu pokrájíme na plátky a na kostičky (zhruba stejného průměru jako má špekáček).
2
Na špejle napichujeme střídavě špekáček, cibuli, slaninu, popřípadě zeleninu vámi zvolenou, opepříme a smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran.
3
Pokud použijete do špízů zeleninu, hotové je malinko osolte.
4
Podáváme s pečivem, brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špízy (ražničí) se zelím

Špízy (ražničí) se zelím

Maxi špízy z trouby

Maxi špízy z trouby

Výborné špízy

Výborné špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Soňa | 25. 3. 2015 21:57

    Dobrý a rychlý, k večeři dost nezdravý, ale jak říkám, dobrý :-D .

  • Zdena | 23. 8. 2013 19:06

    Tak si ho napíchejte třeba na jehličí z borovice, když se vám to zdá tak primitivní. Lidská hloupost je nesmrtelná, že. My si teda pochutnali moc. Přece nemusím každý den vyvářet jako v neděli.

  • Andrea | 13. 8. 2013 09:13

    Ze zeleniny doporučuji hlavně cuketky a papriky, ty nám chutnaly nejvíc a samozřejmě cibule.

  • haolza | 10. 8. 2013 01:20

    co to je za recept,napíchat špekáček na jehlu snad umí každý

  • Laura Cibulková | 27. 4. 2013 22:32

    Včera jsme si poprvé s kamarády zagrilovali a se špízy to bylo v plné parádě. Taky jsme použily vánoční dárky v podobě grilovacích omáček a různých čatní. Nechybělo pivko a vinné střiky, no hotová Hawai <:-) <:-) .

  • bimbouš | 13. 10. 2011 20:50

    Špekáček, pórek, česnek napůl nadýlku, špek a paprika. Výborná večeře, obzvlášť ten opečený česnek byl supeeer!

  • Hanka | 11. 5. 2011 19:48

    Odpoledne jsme si je venku pěkně ogrilovali, byly výborný a plátky česneku tomu daly šmrnc.

  • Štěpka | 28. 4. 2011 12:34

    Ze zeleniny jsem zvolila cibuli, cuketu a papriku, ke špekáčkům a slanině jsem přidala zbytek gothaje, hotové jsem pokapala worchestrem, bylo to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Celer Česnek Cibule Lilek Olej Paprika Pepř mletý Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oravská kulaša

Oravská kulaša

Klasická vánoční štóla

Klasická vánoční štóla

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
22
Havlův burgundský guláš
Havlův burgundský guláš
22
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Špecle s kořenovou zeleninou
Špecle s kořenovou zeleninou
Špecle s ředkvičkami, špenátem a volským okem
Špecle s ředkvičkami, špenátem a…
Špecle se slaninou a žampiony
Špecle se slaninou a žampiony
Špekáčky / klobásky v leču pečené
Špekáčky / klobásky v leču pečené
Špekáčky na pivě II.
Špekáčky na pivě II.
Špekáčky na pivě Primátor
Špekáčky na pivě Primátor
  • Recepty.cz
  • Špekáčkové špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact