Omylem jsme dali více slaniny (výborné) a úmyslně jsem si to posypal Gorgonzolou a bylo to skvělé... :)
Myslela jsem si, že to bude těžké, ale dalo se to zvládnout. Mouky jsem dala něco kolem půl kila a použila cedník s ušima co se dá posadit na velký hrnec a nemusí se při pasírování držet. To si myslím že je to nejtěžší z celého receptu. Omáčku znám a dělám jí hodně podobně a s vlastníma špeclema to byl dokonalý oběd na který jsem i docela hrdá :-)
Zakysanou smetanu se nebojte dát celou, já jsem s ní nešetřila a omáčka byla výborná.
Keď mi zostanu špecle ,po slovensky ich voláme noky, deťom chutnali s vajíčkom a uhorkovým salátom. Podávam ich s kuracím mäsom na smotane.
Na specle jsem si netroufla a koupila je. Omacka byla vyborna a jednoducha!
Také musím pochválit, výborné a nenáročné
Musím pochválit, je to moc dobré. Špecle jsem propasírovala struhadlem na halušky a jsou perfektní.