take si myslim, ze konak v sangrii neni (potreba)..nicmene nechapu, proc pi Bunova nezalozi(te) novy recept, jak ma tedy sangrie vypadat (kdyz (jste) delsi dobu ve Spanelsku zila!!!) a pise(te) to tu pouze do komentaru...!? :-\
Na dovolené ve Španělsku byla Sangria nejoblíbenějším večerním občerstvením. Žádný koňak tam nebyl, jen víno, ovoce a led. Bylo to super a dělám to tak i doma.
v Španielsku som bol síce už pred 16 rokmi, ale jedno si pamätám určite v sangrii žiadny vaječný koňak nebol. Len ovocie, červené víno a ľad.
Souhlasím s komentářem pí. Bunové, zkoušela jsem Sangii dle jejího receptu, šťávu jsem dala jen z jedné poloviny citronu a opravdu to byla Sangria, jakou pijeme o dovolené ve Španělsku. Díky moc za recept.
Sangria se skládá v poměru 1l vína, 1/2l pomerančové štávy, 1/4l citronové šťávy, ovoce(především pomeranče, citrony, jahody aj. dle fantazie) cukr - ten kóňak není vůbec nutvý... a chlazení 6h.to je trochu přehnané bohatě stačí 30min.... a mnozí španělé koňak vůbec nedávají... ve španělsku jsem delši dobu žila