Kuřecí prsíčka uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Vejce a šunku také nakrájíme na malé kostičky. Vvše vložíme do vývaru z kuřecích prsíček, který můžeme vylepšit bujónovou kostkou.
2
Osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Nakonec vlijeme sherry. Podáváme se smaženými toasty potřenými česnekem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kuchařka on-line
|1. 10. 2006 19:33
Recept byl opraven. Simčo, díky :)
Martin König
|1. 10. 2006 19:22
Jáá moooc děkuji za osvětlení. Ženám za plotnou zdar!
Simča Sládková
|1. 10. 2006 13:46
Martineřekla bych, že se Lada upsala a to jak s tím vývarem (určitě nevyliješ ten vývar z masa - spíš ho "vylepšíš" tou půl kostkou Masoxu) a to i s tím scherry - má to být sherry a je to těžké sladké víno.
Martin König
|1. 10. 2006 12:16
Lado? Když budu vařit kuřecí prsíčka ve vodě, budu mít plný hrnec částečného kuřecího vývaru. Takže to mám vylít, a do uprázdněného hrnce rozmíchat masox? Posle otázka - co je scherry?