• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špaldový pizza koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špaldový pizza koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 500
      g špaldová mouka special
    • 1
      lžička sůl mořská
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo rozpuštěné
  • Kvásek
    • 400
      ml mléko 300-400
    • droždí 0,5 kostky
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • sůl špetka
  • Náplň
    • 4
      kostka měkký sýr 3-4
    • 10
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks česnek palice
    • bazalka
    • solčanka
    • pepř mletý
    • kmín
    • lněná semínka

Postup přípravy receptu

1
Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
2
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Křížová | 11. 5. 2009 09:33

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  • Mila Foglova | 11. 5. 2009 03:53

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  • Jana T. | 27. 2. 2008 23:39

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • K. Kedroňová | 27. 2. 2008 19:46

    Co je, prosím, solčanka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Pečivo Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Droždí Hnědý cukr Kečup - jemný Kmín Lněná semínka Máslo Měkký sýr Mléko Moučkový cukr Pepř mletý Solčanka Špaldová mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mraky

Mraky

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Cuketa se šunkou

Cuketa se šunkou

Česneková pomazánka s mascarpone

Česneková pomazánka s mascarpone

Pudinkový pohár

Pudinkový pohár

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

130
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
64
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
50
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
33
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
32
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact