• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špaldový pizza koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špaldový pizza koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 500
      g špaldová mouka special
    • 1
      lžička sůl mořská
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo rozpuštěné
  • Kvásek
    • 400
      ml mléko 300-400
    • droždí 0,5 kostky
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • sůl špetka
  • Náplň
    • 4
      kostka měkký sýr 3-4
    • 10
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks česnek palice
    • bazalka
    • solčanka
    • pepř mletý
    • kmín
    • lněná semínka

Postup přípravy receptu

1
Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
2
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Křížová | 11. 5. 2009 09:33

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  • Mila Foglova | 11. 5. 2009 03:53

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  • Jana T. | 27. 2. 2008 23:39

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • Marsi | 27. 2. 2008 21:50

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  • K. Kedroňová | 27. 2. 2008 19:46

    Co je, prosím, solčanka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Pečivo Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Droždí Hnědý cukr Kečup - jemný Kmín Lněná semínka Máslo Měkký sýr Mléko Moučkový cukr Pepř mletý Solčanka Špaldová mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šulánky s mákem

Šulánky s mákem

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Frittata

Frittata

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

70
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
46
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
20
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní
Bramborový salát s…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Pumpkin Soup - Dýňová…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Špaldový pizza koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact