Tofu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme mouku, sůl, propláchnuté vločky a vypracujeme těsto. Tvoříme malé knedlíčky, které uvaříme ve slané vodě 10-12 minut. Používáme je stejně jako bramborové.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika Sedláčková
|25. 6. 2009 13:23
Já jsem je dnes dělala s uzeným tofu, protože přírodní zrovna nebylo po ruce a bylo to velmi dobré, takže se toho nemusíte bát. Tyto knedlíčky se nám skvěle hodily k pohankové sekané se zelím. Moc jsme si pochutnali!
D K
|30. 3. 2006 21:49
Já používám přírodní, z uzeným nemám zkušenost.
Anonym
|30. 3. 2006 17:11
Prosím Vás to tofu přírodní, uzený nebo je to jedno?
Marcela Vrabcová
|23. 3. 2006 14:08
Dekuji, ja totiz kupuju asi pulkilovou kostku, takze by toho bylo trochu moc. :-). Urcite brzo vyzkousim.
D K
|23. 3. 2006 13:26
Teď ho zrovna doma nemám, abych se podívala a napsala to přesně, ale mám dojem, že je to 100g balení.