sýr
Apetito - (Balení po 3 obdelníkových kusech nebo jiný mazlavý sýr)
smetana
(Kysaná nebo na šlehání - podle chuti)
Postup přípravy receptu
1
Špagety uvaříme dle návodu na obalu. Na pánvi osmahneme na másle cibuli, pak přidáme česnek a šunku, osmažíme, přidáme apetito, důkladně promícháme až se sýr rozpustí.
2
Pak přidáme smetanu, pepř, sůl, koření. Vše smícháme s uvařenými a scezenými špagetami, posypeme strouhaným eidamem a podáváme. Jídlo je dost syté rychle se připravuje a je moc dobré.
je mi 12 a mel jsem hlad zabralo mi to 30 minut a je to vyborne jsem zvedavy co na to rekne mamka
Martina
|4. 6. 2008 15:49
Tak milý anonyme doporučuji nic nevylepšovat, protože tak jak to dělá pan Skála, tak to nemá chybu a cokoli se tam přidá, tak je to úplně jiný recept než pana Skály. Zkuste to podle něj a uvidíte že už od tohoto receptu nikdy neopustíte. Já jej dělám pravidelně.
Anonym
|23. 1. 2008 12:36
Super!!!Já si omáčku sice trošku vylepšila - místo šunky jsem dala kuřecí maso a přidala jsem papriku, kukuřici a hrášek a taky trošku nivy. Kořenila jsem jen italskou bylinnou směsí. A je to paráda...
Laďka
|6. 1. 2006 18:38
Výtečné špagetky !!!Díky za recept . Mimo jiné vařím často ,ale tohle je fakt moc dobré a velmi jednoduché ...jsou dobré i bez šunky a přidala jsem bazalku .Pozdrav na kolej p. Skálovi !
Bobina
|29. 11. 2005 17:31
Moc,moc dobré a opravdu rychlé.Nejlepší špagety jaké jsem kdy jedla,prostě mňam.
Martina
|19. 8. 2005 12:47
Tak tohle je fakt bomba.Všichni jsme si mlaskali.Je to vynikající a rychlé.Doporučuji dát pravou šlehačku na šlehání.