• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
Napište svůj komentář k receptu

Špagety Stroganov

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety Stroganov
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • sladká smetana
    • cibule
    • měkký salám Nebo šunka
    • kečup - jemný
    • masox (Nemusí být)
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme a scedíme. Na pánvičce prohřejeme smetanu, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, šunku a necháme prohřát. Poté dochutíme kečupem a můžeme i kouskem masoxu. Touto směsí zalijeme porce špaget a posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 3

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Zbirovský | 23. 4. 2009 16:56

    Souhlasím, že od Barbanky to byl úlet a rozhodně si nemyslím, že je vyučená kuchařka :))

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:48

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:44

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Daniela O. | 13. 3. 2007 17:57

    Ze zvedavosti jsem recept vyzkousela. Mozna muze nekomu chutnat, ale nam kombinace salam, syrova cibule, smetana, kecup a spagety opravdu nesedi. Dcera je radeji jedla suche a manzel to oznacil za kulinarsky omyl , ale nic ve zlem, kazdemu chutna prece neco jineho. Barbanko, urcite to nevzdavejte a piste dal, protoze co nechutnalo nam muze nekdo jiny ocenit jako vybornou rychlovku.

  • Adél | 13. 3. 2007 17:25

    Máte pravdu, že klamat lidi názvem by se na těchto stránkách nemělo, ale proč to rozebírat? Záleží snad na receptu a ne na názvu. Mě špagety chutnaly a upřímně mi bylo úplně fuk, jak se jim popravdě má říkat. Nezaobírejme se takovými maličkostmi, je to stránka o jídle a ne o slovních hrátkách :-) Mějte se fajn

  • Věra | 13. 3. 2007 16:06

    Stroganov je zažitý název pro konkrétní úpravu hovězího masa, ale určitě to nejsou špagety s kečupem, salámem (šunkou), syrovou cibulí a masoxem. Souhlasím s Di a s Hedvikou, že tento název jé v tomto případě nemístný.

  • Veronika | 13. 3. 2007 14:25

    Úplně normální hamu papu:)Hedvika a Di asi spinkaly v knihovně, a mě nezbývá než souhlasit s paní Jiřinou.....Sem s vašimi úchvatnými recepty - vždyť každý si ten svůj může nazvat jak chce.Barbanko, jen tak dál:))

  • enzzo 69 | 11. 3. 2007 11:40

    Jidlo je vyborný,ale nechapu proc se tady tak hašteříte.Že vás to baví.

  • Anna-Marie | 10. 3. 2007 00:08

    Hedviko, proč nemůže Barbanka "s tou vyučenou kuchařkou" chodit do světa? Co tím myslíte?

  • Hedvika | 9. 3. 2007 19:22

    Milá Jiřinko, některé dámy,jako Di a a moje maličkost se určitě doma nenudí,ale jen asi mají potřebu okomentovat recept v rubrice "Komentář" ,od slova komentovati",protože je k tomu tento recept přímo vybízí..Mně např. hodně vadí rubrika" Jen tak",a to v současné podobě. Ale nekomentuji to,to bych se upsala...(možná jen jednou jsem se neudržela:-)))....Tato témata mne ZDE prostě nezajímají ( potící se nohy, plynatost-pan Brusák ve vaně, nákupy s chlapama,potíže s dětmi).S jídlem to sice souvisí,ale nějak hodně vzdáleně.Tyto problémy řesím na jiných stránkách...No..a už jsem od receptu..:-)))..Mne zajímá gastronomie,jako taková..kastrol,vařečka a s tím bezprostředně související věci. To znamená i název pokrmu.A pravdou je,že špagetový "stroganov" mne opravdu dostal!!:-))) Myslela jsem ,že svojí poznámkou pobavím i ostatní..Zase jsem si natloukla pusinku....A teď si ji natluču ještě víc...Barbanko s tou vyučenou kuchařkou bych do světa moc nechodila:-)) Tak pa pa a nezlobte se na mě....

  • Jana Pátková | 9. 3. 2007 08:51

    Barbanko, moc se omlouvám "picla jsem kozu do vozu" nebo něco podobného, špatně jsem to odhadla, ale zase na druhou stranu jsem z Vás udělala "mladinkou kuchařinku", tak posílejte recepty dále - už se těším.

  • Di | 8. 3. 2007 15:26

    Napíšu Vám to jinak, Jiřino, po tom, co dělají doma Di a Hedvika, Vám nic není. Držte se toho, co se týká receptů, jak sama požadujete. V tomto případě mají pravdu: Stroganov je recept na úpravu hovězího masa a je to určitý pojem. Biftek nebo svíčkovou také nebudete vařit z chleba a marmelády.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 12:20

    Anonyme, je mi líto, že mým větám nerozumíte. Opakuji, komentáře se týkají něčeho jiného = rady, nejasnosti, různé vychytávky. Již o tom psalo více lidí. Bylo by vhodné, že ten kdo chce psat o věcech, které se netýkají receptů, nech si najde jiné stránky. Ten kdo chce vařit, je mu te to jedno, jak se pokrm jmenuje.

  • Šárka Tkáčová | 8. 3. 2007 12:18

    Jiřno,co Vás opravňuje tvrdit,že komentáře slouží k něčemu jinému.Tedy k čemu? A proč máte pocit , že se Hedvika a Di doma nudí ? Na Vás mi sedí přísloví : "Podle sebe soudím tebe."Když vidím recept , kde je viditelně chyba , apod. , tak ho musím vyzkoušet a pak teprve napsat , že na půl kila mouky je deci mléka do palačinek málo? Komentář je od slova komentovat.A kuchařka , která už nějakou dobu vaří , si dokáže spojit chuť u běžně používaných surovin , jako je smetana , kečup ,syrová cibule atd. A slovo kravina mě u Vás ani nepřekvapilo.To mi věřte.

  • Věra z DC | 8. 3. 2007 12:09

    Jiřino, pokud se vám něco nelíbí, můžete to napsat i slušnější formou. Bohužel nesouhlasím s Vámi, ta děvčata uvedená v závorce jsou mi velice sympatická na rozdíl od Vás. Mimochodem Váš příspěvek se též receptu moc netýká. Přeji pěkný den.

  • Anonym | 8. 3. 2007 11:50

    A já Vás prosím, Jiřino, jako už několikrát, nedělejte úsudky o lidech, které neznáte.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 11:24

    Barbanko, dávám vám za pravdu a opět prosím děvčata (poslední dobu o to žádá více čtenářů), pište až recept vyzkoušíte. Komentáře slouží k něčemu jinému.Já mám pocit, že některá děvčata (Hedvika a Di) se doma nudí a potřebuji si s někým dopisovat a psát o krávovinách - o věcech, které se vůbec receptu netýkají.

  • barbanka | 8. 3. 2007 10:32

    Milý účastníci diskusního fóra, děkuji Vám za kritiku.Jsem vyučená kuchařka a zase tak mladá nejsem jak míní paní Jana.Tento recept jsme dělali u nás v hospodě a nikdy si na něj nikdo nestěžoval.Cibule se tam dává syrová,nepodušená a kečup tam patří také.Příště prosím pište až když recept vyzkoušíte.Přeji Vám hezký den.....

  • Jana Pátková | 4. 3. 2007 22:48

    Barbanko, zkusete prosím napřed cibulku, šunku nebo salám podusit,, - špagety jsou uvařené, dáme bokem a čekáme , jak uděláme to ostatní, jak bych tam přidala ještě něco - houby, - nebo nějakou zeleninku, a až nakonec bych dala např. smetanu, a kečup - asi ne, už by to bylo jak se říká "mastli-fidli" Ještě bych asi dodala k tomuto receptu, že to dělala nějaká nová - a moc mladá kuchařinka, ale má také nárok se tady u nás reprezenovat.

  • Di | 4. 3. 2007 20:49

    .... ale Stroganov to není, vzácný pane.

  • Hedvika | 2. 3. 2007 22:43

    Chudák hrabě Grigorij Alexandrovič Stroganov.Ruský velvyslanec v Římě, excelentní kuchař a dopracoval ten svůj gastronomický zázrak k italské patlanici s českým masoxovým nádechem...Klobouk dolů Barbanko.. Ale nic ve zlém,vždyť je to legrace a to jídlo je určitě fajn..:-))))

  • Kamil Krybus | 2. 3. 2007 09:16

    A když tam přidáš ještě žampiony na plátky, tak to bude ten Stroganov ještě Stroganovější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Masox Měkký salám Sladká smetana Špagety Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Zdravé sušenky

Zdravé sušenky

Jahodové řezy - smetanové

Jahodové řezy - smetanové

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

116
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
45
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
34
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
28
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
26
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact