• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
Napište svůj komentář k receptu

Špagety Stroganov

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety Stroganov
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • sladká smetana
    • cibule
    • měkký salám Nebo šunka
    • kečup - jemný
    • masox (Nemusí být)
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme a scedíme. Na pánvičce prohřejeme smetanu, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, šunku a necháme prohřát. Poté dochutíme kečupem a můžeme i kouskem masoxu. Touto směsí zalijeme porce špaget a posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 3

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Zbirovský | 23. 4. 2009 16:56

    Souhlasím, že od Barbanky to byl úlet a rozhodně si nemyslím, že je vyučená kuchařka :))

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:48

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:44

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Daniela O. | 13. 3. 2007 17:57

    Ze zvedavosti jsem recept vyzkousela. Mozna muze nekomu chutnat, ale nam kombinace salam, syrova cibule, smetana, kecup a spagety opravdu nesedi. Dcera je radeji jedla suche a manzel to oznacil za kulinarsky omyl , ale nic ve zlem, kazdemu chutna prece neco jineho. Barbanko, urcite to nevzdavejte a piste dal, protoze co nechutnalo nam muze nekdo jiny ocenit jako vybornou rychlovku.

  • Adél | 13. 3. 2007 17:25

    Máte pravdu, že klamat lidi názvem by se na těchto stránkách nemělo, ale proč to rozebírat? Záleží snad na receptu a ne na názvu. Mě špagety chutnaly a upřímně mi bylo úplně fuk, jak se jim popravdě má říkat. Nezaobírejme se takovými maličkostmi, je to stránka o jídle a ne o slovních hrátkách :-) Mějte se fajn

  • Věra | 13. 3. 2007 16:06

    Stroganov je zažitý název pro konkrétní úpravu hovězího masa, ale určitě to nejsou špagety s kečupem, salámem (šunkou), syrovou cibulí a masoxem. Souhlasím s Di a s Hedvikou, že tento název jé v tomto případě nemístný.

  • Veronika | 13. 3. 2007 14:25

    Úplně normální hamu papu:)Hedvika a Di asi spinkaly v knihovně, a mě nezbývá než souhlasit s paní Jiřinou.....Sem s vašimi úchvatnými recepty - vždyť každý si ten svůj může nazvat jak chce.Barbanko, jen tak dál:))

  • enzzo 69 | 11. 3. 2007 11:40

    Jidlo je vyborný,ale nechapu proc se tady tak hašteříte.Že vás to baví.

  • Anna-Marie | 10. 3. 2007 00:08

    Hedviko, proč nemůže Barbanka "s tou vyučenou kuchařkou" chodit do světa? Co tím myslíte?

  • Hedvika | 9. 3. 2007 19:22

    Milá Jiřinko, některé dámy,jako Di a a moje maličkost se určitě doma nenudí,ale jen asi mají potřebu okomentovat recept v rubrice "Komentář" ,od slova komentovati",protože je k tomu tento recept přímo vybízí..Mně např. hodně vadí rubrika" Jen tak",a to v současné podobě. Ale nekomentuji to,to bych se upsala...(možná jen jednou jsem se neudržela:-)))....Tato témata mne ZDE prostě nezajímají ( potící se nohy, plynatost-pan Brusák ve vaně, nákupy s chlapama,potíže s dětmi).S jídlem to sice souvisí,ale nějak hodně vzdáleně.Tyto problémy řesím na jiných stránkách...No..a už jsem od receptu..:-)))..Mne zajímá gastronomie,jako taková..kastrol,vařečka a s tím bezprostředně související věci. To znamená i název pokrmu.A pravdou je,že špagetový "stroganov" mne opravdu dostal!!:-))) Myslela jsem ,že svojí poznámkou pobavím i ostatní..Zase jsem si natloukla pusinku....A teď si ji natluču ještě víc...Barbanko s tou vyučenou kuchařkou bych do světa moc nechodila:-)) Tak pa pa a nezlobte se na mě....

  • Jana Pátková | 9. 3. 2007 08:51

    Barbanko, moc se omlouvám "picla jsem kozu do vozu" nebo něco podobného, špatně jsem to odhadla, ale zase na druhou stranu jsem z Vás udělala "mladinkou kuchařinku", tak posílejte recepty dále - už se těším.

  • Di | 8. 3. 2007 15:26

    Napíšu Vám to jinak, Jiřino, po tom, co dělají doma Di a Hedvika, Vám nic není. Držte se toho, co se týká receptů, jak sama požadujete. V tomto případě mají pravdu: Stroganov je recept na úpravu hovězího masa a je to určitý pojem. Biftek nebo svíčkovou také nebudete vařit z chleba a marmelády.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 12:20

    Anonyme, je mi líto, že mým větám nerozumíte. Opakuji, komentáře se týkají něčeho jiného = rady, nejasnosti, různé vychytávky. Již o tom psalo více lidí. Bylo by vhodné, že ten kdo chce psat o věcech, které se netýkají receptů, nech si najde jiné stránky. Ten kdo chce vařit, je mu te to jedno, jak se pokrm jmenuje.

  • Šárka Tkáčová | 8. 3. 2007 12:18

    Jiřno,co Vás opravňuje tvrdit,že komentáře slouží k něčemu jinému.Tedy k čemu? A proč máte pocit , že se Hedvika a Di doma nudí ? Na Vás mi sedí přísloví : "Podle sebe soudím tebe."Když vidím recept , kde je viditelně chyba , apod. , tak ho musím vyzkoušet a pak teprve napsat , že na půl kila mouky je deci mléka do palačinek málo? Komentář je od slova komentovat.A kuchařka , která už nějakou dobu vaří , si dokáže spojit chuť u běžně používaných surovin , jako je smetana , kečup ,syrová cibule atd. A slovo kravina mě u Vás ani nepřekvapilo.To mi věřte.

  • Věra z DC | 8. 3. 2007 12:09

    Jiřino, pokud se vám něco nelíbí, můžete to napsat i slušnější formou. Bohužel nesouhlasím s Vámi, ta děvčata uvedená v závorce jsou mi velice sympatická na rozdíl od Vás. Mimochodem Váš příspěvek se též receptu moc netýká. Přeji pěkný den.

  • Anonym | 8. 3. 2007 11:50

    A já Vás prosím, Jiřino, jako už několikrát, nedělejte úsudky o lidech, které neznáte.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 11:24

    Barbanko, dávám vám za pravdu a opět prosím děvčata (poslední dobu o to žádá více čtenářů), pište až recept vyzkoušíte. Komentáře slouží k něčemu jinému.Já mám pocit, že některá děvčata (Hedvika a Di) se doma nudí a potřebuji si s někým dopisovat a psát o krávovinách - o věcech, které se vůbec receptu netýkají.

  • barbanka | 8. 3. 2007 10:32

    Milý účastníci diskusního fóra, děkuji Vám za kritiku.Jsem vyučená kuchařka a zase tak mladá nejsem jak míní paní Jana.Tento recept jsme dělali u nás v hospodě a nikdy si na něj nikdo nestěžoval.Cibule se tam dává syrová,nepodušená a kečup tam patří také.Příště prosím pište až když recept vyzkoušíte.Přeji Vám hezký den.....

  • Jana Pátková | 4. 3. 2007 22:48

    Barbanko, zkusete prosím napřed cibulku, šunku nebo salám podusit,, - špagety jsou uvařené, dáme bokem a čekáme , jak uděláme to ostatní, jak bych tam přidala ještě něco - houby, - nebo nějakou zeleninku, a až nakonec bych dala např. smetanu, a kečup - asi ne, už by to bylo jak se říká "mastli-fidli" Ještě bych asi dodala k tomuto receptu, že to dělala nějaká nová - a moc mladá kuchařinka, ale má také nárok se tady u nás reprezenovat.

  • Di | 4. 3. 2007 20:49

    .... ale Stroganov to není, vzácný pane.

  • Hedvika | 2. 3. 2007 22:43

    Chudák hrabě Grigorij Alexandrovič Stroganov.Ruský velvyslanec v Římě, excelentní kuchař a dopracoval ten svůj gastronomický zázrak k italské patlanici s českým masoxovým nádechem...Klobouk dolů Barbanko.. Ale nic ve zlém,vždyť je to legrace a to jídlo je určitě fajn..:-))))

  • Kamil Krybus | 2. 3. 2007 09:16

    A když tam přidáš ještě žampiony na plátky, tak to bude ten Stroganov ještě Stroganovější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Masox Měkký salám Sladká smetana Špagety Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Domácí gyros

Domácí gyros

Mrkvovo-banánové smoothie

Mrkvovo-banánové smoothie

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
38
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
33
Smažené čínské nudle s kuřecím masem
Smažené čínské nudle s…

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Krvavé zranění sexy Andrey Pomeje: Pes jí ukousl kus nosu!

Krvavé zranění sexy Andrey Pomeje: Pes jí ukousl kus nosu!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact