Na rozpálenou pánev dáme na proužky nakrájené sušené rajčata,které chvíli restujeme.Poté přidáme na drobno nakrájenou jarní cibulku a nasekané olivy, osolíme,přidáme trošku oregána a opepříme. Necháme chvilku restovat a přidáme tuňáka s nakrájenými čerstvými rajčaty a podlijeme vodou .To vše restujeme za občasného míchání cca 10 minut. Mezitím si připravíme špagety ,které jsme povařili jen se špetkou soli a tak aby z nich nebylo nakynuté bláto tak jsou nám schopné naservírovat některé restaurace v ČR,zalijeme hotovou omáčkou a zasypeme nastrouhaným sýrem nejlepší Parmigiano a nebo Pecorino :) Můžeme ozdobit lístky čersvé bazalky.
2
Dobrou chuť
3
PS: v žádném případě nedávejte kečup nebo něco podobného ,tím by jste to celé zkazili = kečup na špagetách či pizze se vidí bohužel asi taky jen v Česku :/