plechovka
rajský protlak
nebo konzerva loupaných rajčat
5
ks
rajčata
1
ks
cibule
0,50
ks
hovězí vývar
bazalka
olivy
sýr
vegeta
nebo česnek podle chuti
sůl
olej
Postup přípravy receptu
1
Oloupanou a pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme protlaky, spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, 1/2 kostky bujonu, bazalku, trochu podlijeme vodou a zvolna dusíme.
2
Asi po 30 minutách přidáme konzervu tuňáka, osolíme, můžeme dochutit vegetou, nebo česnekem, přidáme pokrájené olivy a prohřejeme
3
Rozdělíme na uvařené špagety a povrch posypeme sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marcela
|21. 12. 2015 12:40
Tuňák a protlak nene,ten vynechte a přidejte strouhaný zázvor,zdravé a chutné :-))
Eva J.
|3. 6. 2009 20:29
Vynechala jsem ten bujón a protlaky, osobně mi bujón přijde zbytečný, když dáte dobré bylinky. Z konzervy loupaných rajčat je omáčka výborná, olivy (dala jsem černé) to pěkně chuťově i vizuálně dotáhnou... No mňamka :)
Zora Manasová
|3. 8. 2008 15:31
Bujón tiež veľmi nepoužívam, a keď už, tak bio, ale nerozumiem, čo je zlé na pretlaku.
Marcela Fraňková
|24. 7. 2008 18:00
Jsem sice nepřítel protlaků a bujónů (když se budu chtít zabít, sáhnu po něčem rychlejším), ale když se to vynechá, je to supr recept.
Martina
|7. 6. 2007 14:20
Sice jsem neměla olivy,ale i bez nich to bylo moc dobré ;-)