• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Napište svůj komentář k receptu

Špagety s pestem z červené řepy a kešu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Kdo by nemiloval italskou klasiku v podobě špaget? Přidejte k nim pesto, jehož základem bude červená řepa, kešu oříšky a sýr pecorino. Těstoviny po něm budou mít pěkně červenou barvu a samozřejmě i vynikající chuť.

Suroviny

4 porce
    • 350
      g červená řepa
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g kešu oříšky
    • 1
      ks citron
    • 100
      g pecorino
    • zázvor 5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička olivový olej
    • 400
      g špagety

Postup přípravy receptu

1
Ořechy namočte do vody. Řepu uvařte doměkka, oloupejte ji a pokrájejte na kostky.
2
Ořechy slijte a rozmixujte, přidejte řepu a pokračujte v mixování. Do mixéru přidejte drcený česnek, nastrouhané pecorino, citronovou šťávu, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř, olivový olej a rozmixujte do vláčné pasty.

RADA: Těstoviny 7x jinak

3
Špagety uvařte podle návodu, aby byly na skus. Sceďte je, promíchejte s pestem a nandejte na talíře. Porce zakápněte olivovým olejem, dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem, posypte pecorinem, nasekanými kešú ořechy a čerstvým koriandrem. Tip: Pesto z řepy a pecorina můžete dochutit trochou balzamikového octa.

RADA: Jak uvařit těstoviny?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

Řepná polévka s křenem

Řepná polévka s křenem

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Špagety FOOD
Oběd Večeře Vaření Mixování Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená řepa Česnek Citron Kešu oříšky Olivový olej Pecorino Pepř mletý Špagety Sůl Zázvor

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Brokolicová polévka s vločkami

Brokolicová polévka s vločkami

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

223
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
212
Máslové řízky
Máslové řízky
108
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Lívance a la Jamie Oliver
Lívance a la Jamie Oliver

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Špagety s mletým masem a zeleninou
Špagety s mletým masem a zeleninou
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody
Špagety s nivou a slaninou
Špagety s nivou a slaninou
Špagety s pestem ze sušených rajčat
Špagety s pestem ze sušených rajčat
Špagety s rajčaty a bazalkou
Špagety s rajčaty a bazalkou
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
  • Recepty.cz
  • Špagety s pestem z červené řepy a kešu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact