Vynikajici chut,vsichni jsme si velmi pochutnali,tez jsem pouzila kousek klasickeho celeru a vytecne.
Výborný recept :-) vařila jsem bez celeru a i tak byla omáčka super :-)
PRÁVĚ JSEM DOVAŘILA BUDOU K VEČEŘI NEODOLALA JSEM SLUPLA JEDNU PORCI A MUSÍM NAPSAT ŽE JSOU NAPROSTO LUXUSNÍ ;-) DĚKUJI ŠIKULKÁM ZA TAKOVÉ RECEPTY :-)
To je harmonie pro smysly uz jenom cist ten recept a predstavovat si tu vuni :-) Konecne poctivy recept bez pytliku a konzerv, bravo!
Ivano, celý určitě nee. Teda já ho rozhodně celý nedávala, dala jsem tak 2 řapíky.Ale když jsem jej neměla, tak jsem ho nedala vůbec a bylo to moc dobré i bez něj. Příp. jsem dala kousek normálního celeru, ale jen malý kousíček.A té bazalky dávám i víc, tak lžíci. Máme ji rádi.Vyzkoušejte, u nás děláme opravdu často.
Paní Dagmaro, naladila jste mne s tímto receptem, ráda bych ho vyzkoušela, jen jsem se chtěla zeptat, opravdu celý řapíkatý celer? Nebude ho moc? Já ho mám ráda, ale trochu se bojím toho množství. Díky za odpověď. Ivana
Vařila jsem už několikrát a vždy VÝBORNÉ !!!Nedávala jsem ani parmezán ani červené víno, a i bez nich moc dobré. Manžel taky velmi chválil, proto dělám už opakovaně. Dokonce jsem recept už několikrát předávala známým.Bezva recept, dávám za 1 a doporučuji.
Když přítel vešel při vaření této omáčky do kuchyně, tak si podle čuchu myslel, že vařím bramboračku :o))) Ta kořenová zelenina tomu dává zajímavou chuť a vůni, takovou nezvyklou, ale moc nám omáčka chutnala.
Opravdu výborné, místo hovězího masa jsem použila vepřové a přidala jsem ke koření ještě oregano a musím říct, že recept je vynikající, mohu všem doporučit!