Z kuřecí nožky odstraním kůži. Na olivovém oleji krátce opeču maso, okořením, podleji vodou a přidám zeleninovou směs Tompu, popř. lečo. Vše dusím v tlakovém hrnci 30 minut. Poté maso zbavím kostí a společně se jeho šťávou a zeleninou rozmixuji na jemnou omáčku. Podávám se špagetami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|9. 2. 2008 23:35
: - ))))) chi chi
Kamila Kleskeňová
|26. 10. 2007 19:45
No jo, stehynko, presne presne tak:) ale hlavne ze vsichni uz vime:)
mia
|26. 10. 2007 16:18
já tam ten kuřecí pařátek taky viděla..brr:-)))jinak to vypadá jako kuřecí po srbsku..vlastně kuřecí noha po srbsku:-))
Petra Plevová
|26. 10. 2007 16:01
Předpokládám,že Kamila,měla v tomto receptu na mysli právě stehýnko.Vzhledem k tomu,že tuhle kuchařku navštěvují nejenom češi žijící v zahraničí,ale i cizinci kteří žijí v čechách(a různí jiní detailisti a rýpalové :-))),přece jen by bylo lepší to receptu specifikovat.Protože třeba v Číně jsou přávě ty,,pařáty"veliká delikatesa :-))))
Věra z Dc
|26. 10. 2007 10:11
Jejej :-)) já si pod " kuřecí nožka" představuji ty tři drápky jak s tím kuřata hrabou .... a tam není zádné maso jen ta žlutá kůžička ... lépe si představím kuřecí stehýnko :-)