• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špagety s hermelínovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Špagety s hermelínovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety s hermelínovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mrkev menší
    • 2
      ks hermelín velký
    • 1
      dl mléko
    • 1
      lžíce máslo
    • 400
      g špagety

Postup přípravy receptu

1
Mrkev nakrájíme na tenčí půlkolečka a hermelín nastrouháme na hrubším struhadle. Až máme toto připravené dáme vařit špagety a můžeme se pustit do omáčky. Na másle podusíme mrkvev do poloměka, přilijeme trochu mléka (radši méně, přidat se může vždycky). Když je mléko horké, sejmeme rendlík z plotýnky, přidáme nastrouhaný hermelín a promícháme. Pokud se hermelín málo rozpouští, tak dáme rendlík zpátky na mírně rozpálenou plotýnku. NESMÍ SE VAŘIT, JINAK SE HERMELÍN ZDRCNE! Tuto omáčku nalijeme (tedy spíše nandáme, protože to má hustší konzistenci) na špagety a podáváme.
2
Můžete přidat ještě trochu bazalky, lépe to vypadá a jinak voní.
3
Je to rychlé, levnéa výborné jídlo !
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s hermelínovou omáčkou

Kuře s hermelínovou omáčkou

Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou

Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • já | 4. 2. 2015 12:15

    nic moc :-S

  • já | 4. 2. 2015 12:15

    nic moc :-S

  • anonym | 4. 2. 2015 12:14

    To si ze mě někdo dělá kurva prdel. To je strašnýsvinstvo! Koho napadla taková pičovina?! Takhle zkurvit těstoviny, hermelín... Doufám ze Vás všecky potahá rakovina!

  • Mila Foglova | 14. 1. 2009 00:30

    Peju chvalu, pridala jsem jeste dva strouzky cesneku a cerstvou bazalaku a je to opravdu vytecna pochoutka :)

  • helena vejnarová | 17. 1. 2007 14:51

    dělala jsem to ale místo Hermelínu jsem dala Nivu a je to výraznější a lepší konzistence a je to hustší a nemá to žmolky jako s hermelínemje to super

  • Iva Bednarova | 17. 1. 2007 13:22

    ja nevim,ale asi se o to ani nepokusim,jelikoz vzdy kdyz elam neco s hermelinem,tak je z toho spis takova polivka,nez rozpusteny syr,hermelin jimjedine jako smazeny v trojobalu

  • Petra Tobolíková | 14. 10. 2006 14:55

    Dnes jsem to varila. Nebylo to spatne, ale cekala jsem asi trochu vic, moc me to nenadchlo.

  • Radka | 31. 3. 2006 09:24

    Vypadá to velmi zajímavě, hermelín i těstoviny miluju, ale ta mrkev mi tam, po pravdě, moc nesedí... Nejak nemůžu "zkousnout" českou úpravu mrkve tzn. dušenou... brrrr... připadá mi, že bych tím to jídlo zkazila :O((( Ale každý má jiné chutě :o))

  • Alena Hanusová | 30. 3. 2006 18:23

    Zaujala mne ta kombinace mrkve a hermelínu. To jsem zvědavá! Budu to muset brzo vyzkoušet. Těstoviny miluju. Dík za recept! Až vyzkouším, napíšu...

  • Kačka | 30. 3. 2006 12:27

    Nemáte zač..My jsme taky rádi, že je ten receptík na světě..:o))

  • Jaroslava Oumarová | 30. 3. 2006 09:30

    A díky mrkvi to bude mít i pěknou barvu:-)) Díky za recept, ukládám do oblíbených:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pošírování Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Máslo Mléko Mrkev Špagety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šunkové kanapky

Šunkové kanapky

Krevety v těstíčku

Krevety v těstíčku

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Kuřecí oběd

Kuřecí oběd

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

81
Výborný dresing
Výborný dresing
60
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
60
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
50
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Špagety s hermelínovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact