Na trošce oleje si v kastrole či hrnci osmažíme cibuli do růžova, rozdrobíme na ni mleté maso a zprudka ho orestujeme. Poté prolisujeme česnek, osolíme, přidáme rajský protlak a veškeré zbylé koření (nejlépe uzavřené v louhovacím vajíčku, abychom pak nestrávili minimálně další půlhodinu hledáním kuliček pepře s novým kořením a hřebíčků). Necháme za občasného míchání cca 40 minut podusit.
2
Mezitím si dáme vařit do osolené vody se lžící oleje špagety.
3
Pokud máme sýr v celku, je na čase ho na jemno nastrouhat. :-)
4
Po scezení špaget můžeme vyndat "vajíčko" s kořením, nandat krásně špagety na talíře, navrch dát maso a zasypat sýrem. Pro totální fajnšmekry je pěkné dát navrch na sýr ještě větvičku tymiánu, ale pro normálního jedlíka je to totální zbytečnost.
5
Přeju všem DOBROU CHUŤ.
6
PS: Jelikož nemám foťák, nemůžu sem dát fotku, ale jídlo dobře nejen chutná, ale i vypadá.