Scezené uvařené špagety smícháme se všemi ingrediencemi a zapékáme, občas promícháme - to je důležité. Vařečkou přesekáme na malé kousky asi 5-7 cm. Po 1/2-3/4 hodině zapékání je hotovo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
_
|3. 6. 2013 03:10
+CIBULE!!! to je základ, na ní je postavena celá receptůra!
niobe nightingale
|11. 1. 2009 18:54
tak jsem štěpindu zkusila s menšíma úpravama (maso jsem použila pečené kuře od oběda, přidala jsem sójovku, worchester a všem na cibulce na pánvi smíchala). bylo to prej moc dobrý - zase jiná trochu exotická chuť. díky za recept, určitě se u nás doma bude pravidelně uplatňovat :-)