Na cibulce osmažené "do zlatova" prudce orestujeme maso pokrájené na kostky, osolíme a po vypražení uvolněné vody zalijeme protlakem (je dobré ho říznout kečupem - 1:1) a přidáme žampiony. Necháme osmahnout a zalijeme pivem. Dusíme zakryté na malém plamenu a podléváme vodou.
2
Po změknutí masa zahustíme moukou rozmíchanou s vodou a přidáme majoránku podle chuti (už nevaříme - majoránka by zhořkla). Uvařené špagety posypeme sýrem a přelijeme omáčkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|10. 3. 2006 19:58
Mě to pivo zase ladilo určitě bych ho nevypouštěla z tohoto originálního receptu.Zajímalo by mě kolik let je autorovi.
Arina
|10. 5. 2005 11:11
Pane Vácho, vyzkoušela jsem. Recept jsem dodržela až na to, že jsem tam přidala trochu mleté papriky. Není to špatné, ale vadí mi kombinace piva a těstovin. To podle mě neladí. Příště udělám raději s pořádným knedlíkem a posypu to nakrájenou cibulkou. Jinak OK. Zdravím