on je párek a párek, včetně debrecínského, taky jaké je použité střívko, zaleží kdo párek vyrobil a né dodal!
Na fotky platí autorský zákon. Máte súhlas autora fotky ? Ak nie, tak ju zmažte.
Až na to, že to není její nápad :-D Ale Adélo, to nic proti vám, sama říkáte, že je to nápad z netu, jen u té fotky by to vážně chtělo aspoň odkaz odkud je stažená. A nápad je vážně fajn, ale chce to asi opravdu vyzkoušet, který párek to vaření zvládne. A pane chytrý, debrecinský párek proč ne, ale zrovna dětem bych ho teda nedávala. A předpokládám, že když tady někdo dává recepty, podle kterých se jídlo vždy povede a chutná, tak nejspíš vařit umí. A ta vulgární slova byste si pro příště taky mohl odpustit.
Pane chytrý, pokud vím, tak se neznáme, tudíž nemůžete vědět, jaké suroviny nakupuji a kde. Ujišťuji vás, že vím, co jsou těstoviny i párek, ale zcela logicky tyto dvě suroviny potřebují rozdílnou dobu přípravy na to, aby byly připravené a chutné. A to kvokání si příště prosím odpusťte, děkuji :-X
použijte např. Debrecínský párek, prostě takový kde je i maso. Sojové sračky z penáče nepoužívat. A použijte i kvalitní špagety. Je to bezva recept a v pohodě zvládnutelný za pár minut se 100% výsledkem.
Adélo, nedejte se, recept je v poho a lze jej naprosto bez problémů uvařit. Dámy mají problém s tím, že neví, co je to párek a co jsou to špagety. Zřejmě ani vařit neumí. Základem jsou vždy kvalitní suroviny, jak jsem napsal již níže. Nenechte se otrávit těmahle jedovatejma bábama a těším se na další vaše nápady!
Pani Chytrá, než začnete hloupě kvokat, tak vám zdarma dám dvě rady: nepoužívejte ty sojové sračky z Lídlu, ale kupte párky, který obsahujou nějaký maso, např. Debrecínský párek. ZARUČENĚ nepopraská a i když ho budete vařit hodinu. A za druhé: používejte vždy KVALITNÍ špagety, a to nejsou Zátkovy "špagety" za 9.60! Doporučuji značky Barilla i to blbý Panzani nebo třeba Maggi. Nerozvaří se a vypadají krásně. Recept je srandovní a dětem to chutná. Základem jsou vždy kvalitní suroviny.
Nevím proč, uvedla jsem, že to není můj nápad a je to zkopírované :-) Vložila jsem sem tuhle fotku schválně protože na ní byli hezky vidět špagety před a po uvaření.
Nejen že párky popraskají a vypadá to hrozně, ale ještě navíc jsou to zkopírované fotky z cizího webu, Adélo: to už by ste se měla stydět :-\ navíc to dáváte i na jiné webovky :-X
Mě se to teda víc líbí před uvařením :-D :-D :-D Zatím nemám odvahu to vyzkoušet :-[
Vypada to legracne, spagety se vari cca 7 minut , ale asi se musi pouzit urcity druh parku-aby nepopraskal, jak pise Monika. :-\
po uvaření to vypadá asi takto http://www.toprecepty25010.toprecepty.cz/recept/17561-spagetove-vlasatice-s-prelivem/
Děkuji, toho jsem si nevšimla :-) Stejně mě vrtá hlavou, jak toho ten dotyčný docílil :-\
Asi by to chtelo nejakou jemnejsi klobasu, aby to slo propichat, ale aby to vydrzelo ten var. 8-)
Musím se přiznat, že tuhle srandu jsem ještě nezkoušela, ale přišlo mi to jako zajímavý nápad Fotky po uvaření jsem právě viděla na internetu a všechno vypadalo vpořádku :-) Fotku můžete vidět i zde, stačí jen rozkliknout profilovou fotku, zobrazí se celá.
To je ale pěkná blbost, párky za tu dobu, co budete vařit těstoviny zaručeně popraskají a navíc, když se špagety uvaří, docela nabydou a vypadají docela jinak :-D :-D :-D Zajímalo by mě foto po :-P
Zkoušela jste to? Já jo a všechny párky popraskaly . Uvařila jsem z párků a špaget ... :-$ .