Nejprve si uvaříme špagety, ponecháme je v hrnci a k nim rozklepneme 4 rozšlehaná vejce. Dále k tomu přidáme na kostičky nakrájený sýr, také uzeninu a cibulku, nejlépe i s natí.
2
Dle libosti osolíme, opepříme, přidáme oregáno a tymián nebo klidně i jiné koření na pizzu. Vše takto promícháme.
3
Hotovou špagetovou směs vložíme na předem rozpálenou pánev. Na to ještě nalijeme opět rozmíchaná vajíčka. Přiklopíme pokličkou či alobalem a ponecháme cca deset minut na plotně.
4
Poté celou pánev i s obsahem přesuneme do trouby, kterou předehřejeme cca na 180 stupňů. Láďa Hruška doporučil péct pod alobalem, po dobu asi dvacet minut.
5
Po dvaceti minutách sundáme alobal, ale pizzu ještě necháme dopéct. Deset minut určitě.
6
Nakonec si pizzu těsně před vyndáním z trouby dozdobíme. Můžeme použít třeba plátky rajčat, mozzarellu, oblíbený salám, kukuřici, žampiony atd.