Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aneta
|28. 4. 2016 19:25
Toto je původní recept na Šopský salát z Bulharska. Pouze čerstvá zelenina! Bravo!
Hujer, ovoce zelenina
|8. 5. 2014 12:40
Manželce to správně uděláš tak, že se vykoupeš, pak ji pohladíš, namažeš jí podvozek lubrikantem a hraješ si s ní až do úplného bezvědomí. Na salát bych se vykašlal. :-D :-D :-D
Já netvrdím, že salát, který jsem popsala, je šopák, jen jsem napsala, jak se dá vylepšit a rozhodně jsem netvrdila, že do šopáku patří olivy nebo salát, jen jak se dá zveřejněný recept vylepšit... ;-)Řešila jsem hlavně to, že takhle holé nám to prostě nechutná....
Neřeším jestli je recept pravý nebo levý,ale jestli nám chutná.Sto lidí-sto chutí.Do ,,pravého,, ,jak jsem slyšel,žádná zálivka ani salát,olivy,sůl,pepř... nepatří.Jsou tam například pečené papriky ;-) .
Alex
|15. 1. 2011 16:56
Mě to takhle chutná a vrátil bych to s olivama,ty tam nepatřej.
Tohle když mi někde přinesou, tak to vracím. Takový salát je pro mne suchý, neochucený, nedodělaný, prostě ošizený a rozhodně nakrájenou zeleninu posypanou sýrem nepovažuji za šopák.Doporučuji vylepšit olivami, olivovým lejem, pepřem a dle chuti solí.Výborný je také smíchaný s ledovým salátem natrhaným na kousky.
Přesně takto ho připravuji-bez zálivky(tu jen málokdy).S cibulí to nepřeháním a přes léto používám lahůdkovou.Podle chuti sýru použiji i sůl,někdo na talíři i opepří ;-) ... .Měli jsme ho včera jako přílohu k rohlíkovému koláči.