Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Fazole z Vysočiny
Salát z červené řepy
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Domácí pizza podle Míši
Kořeněná panenka - grilovaná
Quiche s cibulí a olivami
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Losos na pomerančích
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot