Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Houby na smetaně
Pekingské maso
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Výborná tvarohová pomazánka
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Těsto na domácí chleba
Pečená kambala s tymiánem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake