Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Piškotové řezy s angreštem
Bábovka s kysanou smetanou
Mřížková tvarohová buchta
Jednoduché artyčoky
Vepřové kotlety podle tchyně
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Fantastické sušenky KOKA
Holandské řízky - smetanové
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake