Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Chlebové bramboráky
Těstoviny zapečené s květákem a…
Vepřové na zelenině
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Asijský králík - jednoduše a chutně
Jemná česneková pomazánka
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi