Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tuňáková pomazánka IV.
Bábovka kávová
Italské masové kuličky se špagetami
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Falešný tatarák z uzeniny
Křenová pomazánka II.
Meruňkový koláč z cukety
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Česneková pomazánka z červené řepy
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot