Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuřecí kapsa
Zelná polévka s uzenými žebry
Zelný salát s mrkví a paprikou
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Thajská polévka
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Banánové vafle s javorovým sirupem
Smothie-Kiwi a banán
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros