Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Těstovinový salát s tuňákem
Valentýnský dort
Makový závin s višněmi
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Vepřový jazyk na divoko
Houbová smetanová omáčka
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Banánovo – avokádové smoothie
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot