Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Chobotnice po athénsku
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Žampionová polévka se zakysanou…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Drůbeží výpečky
Salát z červené řepy a brusinek
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros