Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Měkké perníčky
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Rabínův šoulet
Skvělý pečený čaj
Pizza z polenty - zdravě
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kuřecí kousky s bulgurem
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky