Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zadělávané fazolky
Sněhové rohlíčky s krémem
Šátečky - bezkonkurenční
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Voňavé anglické kapsy
Výborná pizza
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky