Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Mramorová bábovka vláčná
Jablková žemlovka se sněhem
Slaná roláda jako dort
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Raubířovy zapečené těstoviny
Buřtguláš trochu jinak
Hřibová čalamáda tety Liduš
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky