Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ořechové řezy s medovou krustou
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Sněhové rohlíčky
Panenky v parmském kabátku s…
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Hustá květáková polévka
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Lososové sashimi
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi