Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Minipizzy
Tvarůžková pomazánka extra
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Bábovka z marmelády (džemu)
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Dýňový koláč s polevou
Rumové kuličky nepečené a snadné
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Čevapčiči po našem
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem