Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Jarní polévka
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Ořechové řezy naší babičky
Zeleninová polévka s klobásou
Čínské masové placičky alá Zita…
Avokádový salát
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Oreo muffiny
Švestkový crumble
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami