Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Jogurtový dort s jahodami
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Krabí tyčinky na kari s rýží
Boloňský guláš na zítra
Salát z čínského zelí s kysanou…
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Jablkový páj
Citronová bábovka z pomazánkového…
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Restované žampiony s bramborami a…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka