Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Olomoucká tvarohová pomazánka
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Plněná veka II.
Nekynutý koláč s různým ovocem
Šťavnatý citronový koláč
Kapr pečený s bylinkami na másle
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Krůtí s rýžovými nudlemi
Máslové řízky - sváteční
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…